Макаренко і Малиновський не допомогли командам виграти в Лізі Європи УЄФА

Макаренко і Малиновський не допомогли командам виграти в Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
4 жовтня одразу двоє футболістів збірної України захищали кольори своїх закордонних клубів у другому турі групового раунду Ліги Європи УЄФА.

Євген Макаренко відіграв повний матч за бельгійський "Андерлехт" проти загребського "Динамо" (0:2). Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Після двох турів групового раунду Ліги Європи "Андерлехт" не заробив очок і посідає останню сходинку у своєму квартеті. У нинішньому сезоні Євген Макаренко провів у складі бельгійського клубу 12 матчів й відзначився однією результативною передачею.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: результати матчів другого туру

Руслан Малиновський у Норвегії відіграв до 66-ї хвилини в матчі за "Генк" (Бельгія) проти "Сарпсборга" (1:3). Після двох турів всі команди квартету I мають в активі по 3 очки. Малиновський провів у складі "Генка" 15 матчів, забив 7 м’ячів та зробив 6 результативних передач.

Як повідомляв Укрінформ, національна футбольна команда України 8 жовтня розпочне свій другий у циклі збір. У понеділок викликані головним тренером збірної України Андрієм Шевченком гравці та тренерський штаб прибудуть до Києва.

Читайте також: Футбол: стала відома програма національної команди на жовтневий збір

10 жовтня відбудеться товариський матч проти збірної Італії, а заключний і головний захід жовтневого збору відбудеться 16 жовтня - матч Ліги націй УЄФА проти збірної Чехії, який розпочнеться о 21.45.

Фото: krcgenk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-