У Києві завершився Конгрес WBC

У Києві завершився Конгрес WBC

Укрінформ
Столиця України вперше приймала престижний боксерський форум.

Сьогодні у Києві урочисто закрили 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Він тривав в столиці України з 1 жовтня. Про це повідомляє Укрінформ.

Всесвітня боксерська рада (WBC) – одна з трьох головних організацій професіонального боксу. Конгрес WBC – престижний боксерський форум, на який з’їжджаються провідні спортсмени, тренери, рефері, промоутери, представники ЗМІ. Україна вперше приймала такий масштабний захід. На Конгрес з’їхались понад 700 учасників з 160 країн світу. 

На урочистому закритті Конгресу мер Києва і легендарний боксер Віталій Кличко відзначив, що на чотири дні Київ став столицею боксу. Ця подія повинна стати поштовхом для розвитку українського боксу, а в Україні почнуть нарешті проводити великі чемпіонські поєдинки.   

Читайте також: Віталій Кличко і Маурісіо Сулейман заспівали на вечорі талантів WBC у Києві

Нагадаємо, що в рамках Конгресу WBC 1 жовтня відбувся благочинний аукціон, на якому зібрали 200 тисяч доларів на реконструкцію боксерського залу в Маріуполі.

Також, 2 жовтня провели автограф-сесію за участю Віталія Кличка, Леннокса Льюїса і Евандера Голіфілда, на яку прийшли майже 10 тисяч шанувальників боксу. А у Палаці спорту відбувся турнір «Разом з легендами» за участю молодих українських боксерів.

Головними зірковими фігурами Конгресу стали Маурісіо Сулейман (президент WBC), Володимир Кличко, Олександр Усик, Леннокс Льюїс, Евандер Голіфілд, Хуліо Сесар Чавес, Оскар Де ла Хойя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-