Віталій Кличко і Маурісіо Сулейман заспівали на вечорі талантів WBC у Києві

Віталій Кличко і Маурісіо Сулейман заспівали на вечорі талантів WBC у Києві

Відео
Укрінформ
Мер Києва, Вічний чемпіон WBC Віталій Кличко разом із учасниками конгресу Всесвітньої боксерської ради у Києві взяв участь у шоу "WBC має таланти".

Відкриваючи 3 жовтня вечір талантів WBC у Києві, Віталій Кличко зауважив, що боксери живуть не лише своїм видом спорту, а мають й багато інших талантів і хобі.

"Я радий, що конгрес WBC нарешті проходить в Києві. І сьогодні у нас цікавий вечір. Ми покажемо, що боксери живуть не лише боксом - у нас є багато інших хобі і талантів. Тому ми приємно вас здивуємо", - цитує Кличка klitschko-brothers.com.  

Свій талант до гри на гітарі Кличко продемонстрував, виконавши разом із президентом WBC Маурісіо Сулейманом хіт The Beatles "Let it be!". Вічний чемпіон грав на гітарі і співав, а Маурісіо Сулейман виконував партію на ударних і теж підспівував.

Відео виступу:

Також у шоу талантів взяли участь відомі рефері, промоутери, менеджери WBC.

Читайте також: Володимир Кличко засвітився з новою пасією на Конгресі WBC у Києві

Як повідомляв Укрінформ, 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) триватиме у Києві до 5 жовтня. До столиці України приїхали світові легенди боксу Леннокс Льюїс, Евандер Голіфілд, Ерік Моралес та інші. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Усього в конгресі беруть участь близько 700 учасників зі 166-ти країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-