Світоліна і ще 6 тенісисток претендують на три місця на Підсумковому турнірі WTA

Світоліна і ще 6 тенісисток претендують на три місця на Підсумковому турнірі WTA

Укрінформ
П’ята "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна і ще шість тенісисток претендують на три місця, що залишилися, на Підсумковому чемпіонаті WTA.

У жіночому турі триває запекла боротьба за потрапляння на головний турнір року, на який проходять 8 кращих тенісисток світу. Про це повідомляє БТУ.

П'ять тенісисток вже заробили путівку до Сінгапуру: Симона Халеп, Анжелік Кербер, Наомі Осака, Каролін Возняцкі та Петра Квітова 

На решту три місця претендують перша "ракетка" України Еліна Світоліна і ще 6 тенісисток, дві з яких мають можливість вже цього тижня потрапити в заповітну вісімку в разі титулу на China Open у Пекіні (Китай).

На 3 місця Підсумкового турніру WTA претендують: Слоан Стівенс – 3943 очка, Еліна Світоліна - 3850, Кароліна Плішкова - 3720, Кікі Бертенс - 3710, Аріна Соболенко - 3050, Юлія Гергес - 2775, Анастасія Севастова - 2625.

Еліна Світоліна програла в першому колі турніру WTA в Пекіні Олександрі Крунич. Наступного тижня українська тенісистка виступить у Гонконгу, але навіть титул на цьому турнірі, може не гарантувати їй місце в Сінгапурі, тому можливо доведеться запитувати карту на турнір Premier у Москві.

Читайте також: Теніс: Осака, Квітова і Возняцкі кваліфікувалися на Підсумковий турнір WTA

Наступного ігрового тижня будуть розіграні 280 рейтингових очок на змаганнях в Гонконзі, Тяньцзіні та Лінці, а ще через тиждень тенісистки боротимуться за 470 очок в Москві або 280 очок у Люксембурзі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-