Теніс: Осака, Квітова і Возняцкі кваліфікувалися на Підсумковий турнір WTA

Теніс: Осака, Квітова і Возняцкі кваліфікувалися на Підсумковий турнір WTA

Відео
Укрінформ
Ще три тенісистки забезпечили собі місця на Підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Сінгапурі.

Наомі Осака, Петра Квітова і Каролін Возняцкі приєдналися до Сімони Халеп і Анжелік Кербер в отриманні путівки до Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі. Про це повідомляє БТУ.

20-річна Наомі Осака дебютує на WTA Finals. Цього року японка виграла свій дебютний титул WTA в Індіан-Веллсі, а у вересні стала чемпіонкою турніру Grand Slam, перемігши в фіналі US Open скандальну Серену Вільямс. У цьому сезоні Осака виграла 41 з 59 зіграних матчів.

Відеопрезентація Наомі Осаки:

28-річна Петра Квітова зіграє на Підсумковому турнірі вперше з 2015 року. Тоді чеська тенісистка дісталася до фіналу, де поступилася Агнешці Радванській. У 2011 році Квітова виграла Підсумковий чемпіонат, обігравши в фіналі Вікторію Азаренко. Всього це вже буде шостий виступ Петри на головному турнірі року WTA. У нинішньому сезоні Квітова виграла п'ять турнірів WTA на трьох різних покриттях (Санкт-Петербург, Доха на харді, Прага, Мадрид на грунті та Бірмінгем на траві). Чешка невдало виступала на мейджорах, де лише на Ролан Гаррос і US Open зуміла дійти до третього кола. Всього на її рахунку 47 перемог при 15 поразках.

28-річна Каролін Возняцкі вшосте зіграє на WTA Finals. Данська тенісистка минулого року вперше перемогла на цьому турнірі, обігравши у вирішальному матчі Венус Вільямс. У 2010 році Возняцкі стала фіналісткою, поступившись Кім Клійстерс. Цього сезону вона вперше виграла турнір Grand Slam, ставши переможницею Відкритого чемпіонату Австралії. Датчанка також записала до свого активу ще один титул на трав'яних кортах в Істбурне. Всього на її рахунку 35 перемог у 50 поєдинках.

Читайте також: Світоліна: Моя мета - пройти кваліфікацію на Підсумковий турнір

Нагадаємо, що раніше путівки в Сінгапур забронювали перша "ракетка" світу і переможниця Ролан Гаррос Сімона Халеп, а також чемпіонка Вімблдону Анжелік Кербер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-