Світоліна: Моя мета - пройти кваліфікацію на Підсумковий турнір

Світоліна: Моя мета - пройти кваліфікацію на Підсумковий турнір

Укрінформ
Перша "ракетка" України тенісистка Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від виступів на азіатській серії турнірів.

Еліна Світоліна, зокрема, перед стартом на турнірі WTA Premier 5 в Ухані (Китай), зазначила, що її головна мета - пройти кваліфікацію на Підсумковий турнір.

"Я все ще не пройшла кваліфікацію в Сінгапур на Підсумковий турнір WTA. Для мене це мета. Очевидно, що для мене це велика мотивація. Після US Open у мене було кілька днів для відпочинку. Я відразу ж повернулася до тренувань. Я була налаштована приїхати до Флориди і тренуватися з Ніком Савіано, щоб добре відіграти в Азії. Це також означатиме для мене дуже багато в перспективі на наступний сезон.

Виглядаю трохи втомленою? Ні, зовсім не відчуваю втоми через адаптації до часового поясу. Відчуваю себе добре, я готова грати. Раніше я вже добре виступала в Ухані, тому мені приємно сюди повернутися. Минулого році мені не вдалося тут виступити. Турнір багато в чому став краще. У нас інший готель, все досить здорово організовано. Так що я дуже рада бути тут. Чекаю свого матчу", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Теніс: Світоліна і Цуренко виступлять на турнірі WTA Premier 5 у Китаї

У другому раунді Wuhan Open Еліна Світоліна зустрінеться з Ариною Соболенко з Білорусі, яка в першому колі обіграла іспанку Карлу Суарес-Наварро. Турнір Wuhan Open - WTA Premier 5 із призовим фондом 2 млн 666 тис. доларів проходитиме в Ухані з 24 по 30 вересня.

Фото: Wuhan Open

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-