Шевчук:

Шевчук: "Олімпік" рухатиметься в напрямку атакуючого футболу

Укрінформ
Новопризначений головний тренер донецького футбольного клубу "Олімпік" В'ячеслав Шевчук поділився своїми найближчими планами на новій посаді.

Екс-гравець "Шахтаря" і збірної України з футболу В'ячеслав Шевчук, зокрема, зазначив, що любить атакуючий футбол і разом із президентом клубу хоче бачити атакуючу команду.

"Ми обрали тренерів до штабу так, що вони - і Руслан Ротань, і тренер з фізпідготовки - всі молоді хлопці, голодні, які хочуть розвиватися, працювати. Це моя лінія розвитку, стратегія. Я хочу, щоб ми всі були голодні до роботи і новим ідеям, розвивалися разом. Я люблю атакуючий футбол, і ми з нашим тренерським штабом, як і президент, хочемо бачити атакуючу команду, яка гратиме в красивий атакуючий футбол. Тому рухатимемося в цьому напрямку", - цитує Шевчука footballua.tv. 

Читайте також: Футбол: В'ячеслав Шевчук офіційно очолив донецький "Олімпік"

Як повідомляв Укрінформ, В'ячеслав Шевчук став новим головним тренером донецького футбольного клубу "Олімпік" і приступає до роботи 3 жовтня. Його дебют на тренерському містку відбудеться 7 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві матчем проти київського "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-