Футбол: В'ячеслав Шевчук офіційно очолив донецький

Футбол: В'ячеслав Шевчук офіційно очолив донецький "Олімпік"

Укрінформ
В'ячеслав Шевчук став новим головним тренером донецького футбольного клубу "Олімпік".

В'ячеслав Шевчук приступає до роботи 3 жовтня. Про це повідомляє прес-служба ФК "Олімпік".

"Новим головним тренером донецького "Олімпіка" призначений 39-річний фахівець В'ячеслав Шевчук. До своєї роботи В'ячеслав Анатолійович приступає з сьогоднішнього дня і готуватиме команду до матчу 11-го туру УПЛ проти "Динамо". З тренером підписаний контракт строком на один рік - до грудня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

В'ячеслав Шевчук добре відомий уболівальникам за виступами у складі донецького "Шахтаря" і національної збірної України. Це його перший тренерський досвід.  Після завершення ігрової кар'єри в кінці 2016 року він багато і плідно навчався тренерській справі, отримав тренерський диплом УЄФА категорії PRO.

Повідомляється також, що асистентом головного тренера став екс-гравець "Динамо", "Дніпра" і збірної України Руслан Ротань. Із воротарями працюватиме екс-гравець збірної України з футболу Володимир Савченко. За фізичну підготовку футболістів відповідатиме Антон Дяченко.

Читайте також: Роман Санжар: Президент "Олімпіка" захотів змін

3 жовтня новий тренерський штаб "Олімпіка" був представлений президентом клубу команді й розпочав підготовку до матчу 11-го туру української Прем'єр-ліги проти "Динамо". Дебют В'ячеслава Шевчука на тренерському містку відбудеться 7 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-