Ломаченко: У мене є 5-7 років, щоб вийти на найвищій рівень у боксі

Ломаченко: У мене є 5-7 років, щоб вийти на найвищій рівень у боксі

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBA в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко поділився далекоглядними планами у своїй професійній кар'єрі.

Василь Ломаченко в інтерв’ю каналу Fight Disciples, зокрема, зазначив, що має 5-7 років для того, щоб вийти на найвищій рівень у боксі.

"У моєму дитинстві я мріяв лише про перемогу на Олімпіаді. Після Олімпіади ми з Усиком думали про майбутнє, але не думали про титули, гроші, про те, що ми станемо суперзірками. Перемога на Олімпійських іграх у Пекіні - це найбільший момент в моєму житті. Для мене головне було виграти першу Олімпіаду. Я ніколи не замислювався про те, що буде далі. Після перемоги в Пекіні я думав, що ж робити далі. Ми сіли з моїм батьком і створили стратегію на моє майбутнє.

Мені потрібно довести в наступні п'ять років, ким я є в боксі. Світові легенди боксу билися протягом 10-15 років, а я всього п'ять років у професіональному боксі. Вважаю, що у мене є 5-7 років. Протягом цього часу я хочу битися з топ-бійцями, великими іменами, чемпіонами", - цитує Ломаченка vringe.com

Читайте також: Боксер Лінарес готовий зменшити вагу заради реваншу з Ломаченком

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, офіційно підтверджений поєдинок між чемпіоном WBA в легкій вазі українським боксером Василем Ломаченком і чемпіоном WBO пуерторіканцем Хосе Педрасою. Поєдинок Ломаченко - Педраса відбудеться 8 грудня в США. Боксери зустрінуться в об'єднавчому поєдинку на рингу Hulu Theater спорткомплексу Madison Square Garden у Нью-Йорку. На кону стоятимуть чемпіонські пояси в легкій вазі: WBA Ломаченка і WBO Педраси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-