Боксер Лінарес готовий зменшити вагу заради реваншу з Ломаченком

Боксер Лінарес готовий зменшити вагу заради реваншу з Ломаченком

Укрінформ
Колишній чемпіон WBA в легкій вазі боксер Хорхе Лінарес із Венесуели готовий зменшити вагову категорію заради реваншу з українським суперчемпіоном Василем Ломаченком.

Хорхе Лінарес, зокрема, зазначив, що довгий час думав про перехід у першу напівсередню вагу, але коли з'явилася можливість бою з Ломаченком, то передумав.

"Вже довгий час думав про перехід у першу напівсередню вагу. Але коли з'явилася можливість для бою з Ломаченком, то передумав, хоча мені було непросто вкластися в ту вагу. Якщо випаде можливість для реваншу, то я знову спущуся до легкої ваги, але зараз я дивлюся на можливі бої в першій напівсередній.

Бій з Майки Гарсією або Хосе Раміресом? Було б чудово, але поки я концентруюся на бої з Абнером Котто", - цитує Лінареса tribuna.com

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко завоював чемпіонський пояс за версією WBA в легкій вазі, нокаутувавши Хорхе Лінареса. У цьому поєдинку Ломаченко отримав травму плеча, яка вимагала операції, тому його вихід на ринг був відкладений до грудня. 8 грудня відбудеться бій Ломаченко – Педраса. Боксери зустрінуться в об'єднавчому поєдинку на рингу Hulu Theater спорткомплексу Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).

Читайте також: Бій Ломаченко - Педраса офіційно підтверджений

Хорхе Лінарес вийде на ринг 29 вересня у бою проти Котто.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-