Фонсека не вважає, що порожній стадіон «Ліона» стане перевагою «Шахтаря»

Фонсека не вважає, що порожній стадіон «Ліона» стане перевагою «Шахтаря»

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» обіцяє зіграти проти «Ліона» в атакуючий футбол.

Головний тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека поспілкувався з журналістами напередодні матчу Ліги чемпіонів проти «Ліона». Про це повідомляє Sport Arena.

«У нас були проблеми з обороною в першому матчі, які ми спробували відкоригувати. У нас інший суперник, ми зробили висновки.

Матвієнко продовжить грати в центрі оборони, хоча це й нетиповий перехід для лівого оборонця. Чесно кажучи, не відчув невпевненість з боку П'ятова в перших матчах сезону, тому він далі гратиме у воротах.

Не хотів би порівнювати «Ліон» з будь-якою іншою командою, тому що це самодостатня сильна команда з якісними гравцями. Результати «Ліона» доводять мої слова.

Читайте також: "Шахтар" прибув до Ліона на матч Ліги чемпіонів УЄФА

У нас є свій стиль, настрій. Ми завжди намагаємося домінувати, володіти ініціативою, грати в атакуючий футбол. Іноді суперник цього не дає, але ми завтра спробуємо. Ми розуміємо, що доведеться грати проти сильного суперника.

Не знаю, чи будуть порожні трибуни перевагою. Але такі рішення, як на мене, не повинні прийматися. Я б вважав за краще зіграти при вболівальниках «Ліона». Стадіони завжди повинні бути повними, галасливими, люди повинні приходити дивитися на гарний футбол», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, матч ЛЧ «Ліон» - «Шахтар» відбудеться у вівторок, 2 жовтня. У стартовій грі ЛЧ «Шахтар» зіграв вдома внічию з «Гоффенгаймом» (2:2). «Ліон» в першому турі сенсаційно обіграв «Манчестер Сіті» (2:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-