Фонсека визнаний кращим футбольним тренером 10 туру УПЛ

Фонсека визнаний кращим футбольним тренером 10 туру УПЛ

Укрінформ
Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека визнаний кращим тренером 10 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

Про це повідомляє офіційний сайт Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

"Карпати" цього сезону встигли піднести кілька позитивних сюрпризів, зокрема, обігравши у Києві "Динамо", однак матч проти "Шахтаря" завершився для них тотальним розгромом – 1:6. Тож наш сьогоднішній лауреат – головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека. Його підопічні розгромили в виїзному матчі львів’ян, ставши першою командою в сезоні, яка забила більше п’яти м’ячів за гру", - йдеться в повідомленні.

Паулу Фонсека переміг у номінації "Кращий тренер туру" із середнім балом 4,6:
номінальний результат команди – 4,
труднощі в вишикуванні та керуванні підопічними – 4,
майстерність в роботі з кадрами – 5,
тренерська майстерність – 5,
накопичувальний критерій – 5.

Зазначається також, що це сьома поспіль перемога "Шахтаря" із загальним рахунком 24:4 і наразі команда є найбільш видовищною, найрезультативнішою і найефективнішою у Прем’єр-лізі.

Читайте також: Футбол: Тайсон визнаний кращим гравцем 10 туру УПЛ

Як повідомляв Укрінформ, футболісти "Шахтаря" розгромили в 10 турі УПЛ господарів стадіону "Україна" у Львові з рахунком 1:6. Голами в поєдинку "Карпати" (Львів) - "Шахтар" (Донецьк) (1:6) 10-го туру УПЛ відзначилися Мар'ян Швед (90+2) - Ярослав Ракицький (13), Фернанду (26), Жуніор Мораеш (29), Марлос (35, 45+1), Микола Матвієнко (79). Найкориснішим гравцем цього поєдинку за версією InStat став Марлос, а півзахисник Тайсон визнаний кращим гравцем туру.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-