У Кончі-Заспі пройшли проводи української збірної на  ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри

У Кончі-Заспі пройшли проводи української збірної на ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри

Фото
Укрінформ
У суботу, 29 вересня, відбулися проводи українських спортсменів на ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри, що з 6-го по 18 жовтня прийматиме столиця Аргентини Буенос-Айрес.

Урочиста церемонія пройшла на базі олімпійської підготовки у Кончі-Заспі під Києвом, повідомляє Укрінформ. 

Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко передав письмове вітання від Президента Петра Порошенка та найкращі побажання від українського уряду.

"Це покоління переможців! Це ті, хто нестиме спортивну славу України. На вас рівнятимуться не лише ваші рідні та друзі, за вас уболіватиме вся країна. Кожен ваш успіх дуже важливий для України", - звернувся Кириленко до юнацької олімпійської команди.

Юніорську збірну України провели на Олімпійські ігри в Аргентину / Фото: Сергій Аніщенко, Укрінформ

Підтримати юних спортсменів також прийшли президент НОК України, олімпійський чемпіон зі стрибків з жердиною Сергій Бубка, олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях Ольга Харлан, переможець Олімпіади зі спортивної гімнастики Олег Верняєв, срібний призер Ігор з греко-римської боротьби Жан Беленюк та інші зірки спорту. Вони передали своїй юній зміні прапор України, який був з нашою командою на Олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Читайте також: Легка атлетика: Київ претендуватиме на командний чемпіонат Євро-2021

Нагадаємо, українська команда на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх буде представлена 55-ма учасниками у 22-х видах спорту. Усього в Буенос-Айресі змагатимуться 3998 юних атлетів з 206-ти країн планети віком 15-18 років, які розіграють 1250 нагород у 32-х видах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-