Спортивні школи Києва отримали лазерне обладнання від Федерації сучасного п'ятиборства

Спортивні школи Києва отримали лазерне обладнання від Федерації сучасного п'ятиборства

Укрінформ
У Департаменті молоді та спорту Київської міської державної адміністрації (КМДА) відбулась церемонія вручення лазерного обладнання керівникам столичних спортивних шкіл, які брали участь у змаганнях в рамках проекту "Лазер-ран сіті тур" у місті Києві.

У церемонії взяли участь голова Департаменту молоді та спорту КМДА олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт, президент Федерації сучасного п'ятиборства України (ФСПУ) Ігор Панін, керівники навчальних закладів, залучених до участі в проекті, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні вагома подія в спортивній сфері країни й української столиці. Ми передаємо лазерне обладнання спортивним школам, вихованці яких були учасниками змагань "Лазер-ран сіті тур" у Києві протягом двох років, - наголосив Ігор Панін. - Мені приємно відзначити, що популярність лазер-рану і сучасного п’ятиборства зростає серед  нашої молоді. Сподіваюсь, що наступного року кількість учасників проекту "Лазер-ран сіті тур" зростатиме".

Читайте також: П'ятиборець Тимощенко виграв "бронзу" чемпіонату світу у Мексиці

До речі, Міжнародний союз сучасного п’ятиборства (UIPM) високо оцінив підсумки реалізації відповідного проекту в Україні. Внаслідок цього саме Україні надано право провести чемпіонат Європи з лазер-рану в 2019 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-