Наставник

Наставник "Наполі" дуже радий, що Роналду перебрався в Італію

Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Наполі" Карло Анчелотті поділився очікуваннями перед матчем з "Ювентусом" і розповів про відносини з Кріштіану Роналду.

59-річний фахівець Карло Анчелотті, зокрема, зазначив, що  радий бачити Кріштіану Роналду в чемпіонаті Італії і вважає, що "він повинен завжди отримувати Золотий м'яч".

"Ми підходимо до матчу у відмінній формі. У мене можуть виникнути проблеми з вибором стартового складу, оскільки я маю більше 11 гравців, які заслуговують вийти з перших хвилин. Ми добре підготувалися і хочемо показати себе. Нічия? Я ніколи не був любителем нічиїх. Я хочу привести додому перемогу.

Роналду проти Інсіньє? Це буде гра між "Ювентусом" і "Наполі", а не протистояння двох форвардів. Я дуже вдячний Кріштіану за його допомогу в перемозі в Лізі Чемпіонів. Він показав себе як відмінний гравець і прекрасна людина. Я дуже радий, що він перебрався в Італію і вважаю, що він повинен завжди отримувати Золотий м'яч", - цитує Анчелотті ua-football

Читайте також: Мессі, Модрич і Роналду увійшли в команду року за версією ФІФА і FIFPro

Нагадаємо, що 29 вересня чемпіон і віце-чемпіон Італії зійдуться в особистому протистоянні. На даний момент "Наполі" відстає від лідируючого "Ювентуса" на 3 очки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-