Мессі, Модрич і Роналду увійшли в команду року за версією ФІФА і FIFPro

Мессі, Модрич і Роналду увійшли в команду року за версією ФІФА і FIFPro

Укрінформ
Ліонель Мессі, Кріштіану Роналду і Лука Модрич увійшли в команду року за версією Міжнародної федерації футболу (ФІФА) і Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів (FIFPro).

Склад команди був оголошений на церемонії The Best FIFA Football Awards, яка проходить в понеділок у Лондоні, (Великобританія), повідомляє Укрінформ.

Також до команди року увійшли іспанський воротар англійського "Манчестер Юнайтед" Давид Де Хеа, захисники "Реала" іспанець Серхіо Рамос, француз Рафаель Варан, бразилець Марсело, захисник французького "Парі Сен-Жермен" Дані Алвес, півзахисник "Барселони" Іван Ракітич, ​​півзахисник англійського "Челсі" Н'Голо Канте, його одноклубник нападаючий Еден Азар і форвард "Парі Сен-Жермен" Кіліан Мбаппе.

Читайте також: Дешама визнали кращим тренером минулого сезону за версією ФІФА

Гравці, які потрапили в команду року, були визначені за підсумками голосування, в якому брали участь професійні футболісти з усього світу. Кожен учасник голосування повинен був вибрати команду, що складається з одного воротаря, чотирьох захисників, трьох півзахисників і трьох нападників. Претенденти на потрапляння в команду року повинні були в період з 3 липня 2017 року по 15 липня 2018 року провести принаймні 15 офіційних матчів на клубному або міжнародному рівні.

Команда року за версією ФІФА і FIFPro вибирається з 2005 року. Найбільша кількість нагород за потрапляння в цю команду мають Роналду і Мессі - по 12.

На фото: Лука Модрич (© AP/Frank Augstein)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-