Леброн Джеймс: Михайлюк чудово кидає і буде корисним

Леброн Джеймс: Михайлюк чудово кидає і буде корисним "Лейкерс"

Укрінформ
Зірковий форвард американського баскетбольного клубу "Лос-Анджелес Лейкерс" Леброн Джеймс високо оцінив якість роботи новачка команди українського захисника Святослава Михайлюка.

Леброн Джеймс, зокрема, зазначив, що Святослав Михайлюк на тренуванні одним з перших виходить на майданчик та одним з останніх його залишає, також чудово кидає і буде дуже корисним для команди.

"Михайлюк чудово працює. Він нічого не говорить, а лише старанно відпрацьовує. Він одним з перших виходить на майданчик та одним з останніх його залишає. Так і має працювати новачок. Він чудово кидає. То ж Михайлюк буде дуже корисним для команди. Не важливо: на старті сезону чи пізніше. Він дуже любить баскетбол і завжди готовий до гри", - цитує Джеймса прес-служба Федерації баскетболу України. 

Читайте також: Баскетболіст "Лейкерс" Михайлюк продемонстрував вражаючу серію триочкових

Нагадаємо, захисник збірної України Святослав Михайлюк продовжує підготовку до нового сезону в НБА в складі "Лейкерс". Американський клуб обрав Михайлюка під 47-м номером на останньому драфті після завершення його виступів у NCAA за "Канзас Джейхоукс". Згодом клуб уклав з ним угоду після успішних виступів в Літній лізі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-