Баскетболіст

Баскетболіст "Лейкерс" Михайлюк продемонстрував вражаючу серію триочкових

Відео
Укрінформ
Український захисник американського баскетбольного клубу "Лос-Анджелес Лейкерс" Святослав Михайлюк продемонстрував вражаючу серію триочкових.

Зараз захисник збірної України Святослав Михайлюк готується у складі "Лейкерс" до сезону в НБА. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України. 

На відео тренування, яке підготувала прес-служба "Лейкерс", українець працює над триочковими кидками. Спочатку він відпрацьовує їх разом із Лонзо Боллом та Джошем Хартом, а потім самостійно майже дві хвилини влучно бомбардує кільце.

Відео тренування:

Нагадаємо, що на останньому драфті НБА "Лейкерс" обрав Михайлюка під 47-м номером. Згодом клуб підписав угоду з українцем після вдалої гри останнього в Літній лізі. 

Читайте також: Баскетбол: Михайлюк вважає перемогу над Іспанією особливою для України

Святослав Михайлюк у складі збірної України взяв участь в останніх матчах кваліфікації чемпіонату світу-2019 з баскетболу: 14 вересня команда перемогла вдома Іспанію (76:65), а 17 вересня поступилася на виїзді Чорногорії (84:90). Наразі українська команда має 4 перемоги, 4 поразки і посідає 5 місце в групі серед 6 команд. Наступні матчі чоловіча збірна України з баскетболу зіграє 29 листопада в Запоріжжі проти Словенії та 2 грудня в Іспанії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-