Баскетбол: Михайлюк вважає перемогу над Іспанією особливою для України

Баскетбол: Михайлюк вважає перемогу над Іспанією особливою для України

Відео
Укрінформ
Український захисник американського баскетбольного клубу "Лос-Анджелес Лейкерс" Святослав Михайлюк вважає перемогу збірної України над Іспанією у відборі ЧС-2019 особливою.

Святослав Михайлюк під час офіційних передсезонних заходів НБА в складі "Лейкерс", зокрема, зазначив, що збірна України вперше перемогла іспанців і головне, що це відбулося вдома.

"То дуже велика перемога для нашої команди. Ми вперше в історії перемогли Іспанію. Особливо приємно, що ми зробили це вдома. Ми з Олексієм Ленєм нарешті приєдналися до команди. Лень взагалі не був сім років на батьківщині. То ж ми приїхали і перемогли Іспанію – велике досягнення", - цитує Михайлюка прес-служба Федерації баскетболу України.

Відео інтерв’ю Михайлюка:

Нагадаємо, в останніх матчах кваліфікації чемпіонату світу-2019 з баскетболу збірна України 14 вересня перемогла вдома Іспанію (76:65), а 17 вересня поступилася на виїзді Чорногорії (84:90).

Читайте також: Збірна України з баскетболу сенсаційно обіграла іспанців у відборі на чемпіонат світу

Наразі українська команда має 4 перемоги, 4 поразки і посідає 5 місце в групі серед 6 команд. Наступні матчі чоловіча збірна України з баскетболу зіграє 29 листопада в Запоріжжі проти Словенії та 2 грудня в Іспанії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-