Ігор Суркіс продовжує довіряти штабу Хацкевича

Ігор Суркіс продовжує довіряти штабу Хацкевича

Укрінформ
Президент «Динамо» готовий чекати, коли завершиться адаптація новачків команди.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів, що довіряє Олександру Хацкевичу і його тренерському штабу. Про це повідомляє сайт dynamo.kiev.ua.

«Чи хвилює мене та обставина, що новачки «Динамо» придбані влітку, не пробилися до складу навіть до жовтня? Так, хвилює. Але я цілком довіряю нинішньому тренерському штабу команди і її головному тренеру. Щоб хто не писав. Які б коти щось там комусь ні підказували ночами.

Футболістів в команду я не вибираю. Я плачу за них гроші. А вибір виконавців - завжди за селекціонерами і, потім, на завершальній стадії, за головним тренером.

Читайте також: "Динамо" перемогло "Маріуполь" у перенесеному матчі футбольної Прем'єр-ліги

Наші селекціонери на чолі з Красніковим придбали трьох бразильців. У мене немає ніяких претензій до цих трансферів. Я розумів, що нас чекає тривалий шлях - ці футболісти повинні адаптуватися в новій для них команді, в новій для них країні.

У мене з Красніковим чудові стосунки, ми з ним спілкуємося щодня. А звертати увагу на те, що у когось кіт занявкав вранці або ввечері, я не збираюся.

Хацкевич, Лужний, Шацьких - всі вони грали в «Динамо». Грали при Лобановському. І вони знають, що роблять. Саме тому я їм довіряю. І в ці дні іноді сам собі кажу: «Молодець, що втримався, і не наробив дурниць».

Читайте також: Захисник "Динамо" Морозюк: У нинішньому стані нам з будь-яким суперником грати важко

Давайте разом потерпимо, зачекаємо, і я сподіваюся, що команда з честю вийде з цієї непростої ситуації і даруватиме нам, перш за все, хорошу гру. А якщо буде хороша гра, то обов'язково будуть і перемоги», - сказав Суркіс.

Нагадаємо, Олександр Хацкевич тренує «Динамо» з літа 2017-го. У минулому та цьому сезонах йому не вдалося вивести команду в Лігу чемпіонів, також кияни програли «Шахтарю» чемпіонат та Кубок України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-