Володимир Кличко стане гостем Конгресу Всесвітньої боксерської ради в Києві

Володимир Кличко стане гостем Конгресу Всесвітньої боксерської ради в Києві

Укрінформ
Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу у надважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко стане гостем 56-го Конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Володимир Кличко доєднається до зіркової команди видатних чемпіонів, які візьмуть участі у визначній події у світі боксу, яка цьогоріч пройде в Києві з 30 вересня по 5 жовтня. Про це заявив голова оргкомітету 56-го Конгресу WBC Віталій Кличко

Зазначимо, що пояс WBC – єдиний, за який Володимир Кличко не сперечався жодного разу в своїй кар’єрі, проте авторитет українського боксера, досягнення та статус роблять його бажаним гостем конгресу організації.

Раніше свій приїзд до Києва на 56-й Конгрес WBC підтвердили Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Хуліо Сезар Чавес, екс-абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Ріддік Боу, Оскар Де Ла Хойя та інші легенди боксу.

Читайте також: Учасники 56 Конгресу WBC у Києві стануть глядачами турніру "Разом з легендами"

Всього до столиці України прилетять близько 700 учасників конгресу з 160 країн світу. Серед них - чинні чемпіони світу, легендарні боксери минулого, президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери. Ініціатором проведення конгресу в столиці України став "вічний" чемпіон WBC у надважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-