Усик: Бій із Беллью буде нелегкий, але я до нього готуюся

Усик: Бій із Беллью буде нелегкий, але я до нього готуюся

Відео
Укрінформ
Абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі український боксер Олександр Усик заявив, що очікує на непростий бій проти "почесного" чемпіона WBC британця Тоні Беллью.

Олександр Усик на сьогоднішній прес-конференції в Манчестері, зокрема, зазначив, що не думає про сильні сторона свого опонента, а зосереджений лише на власній підготовці.

"Як ставлюся до того, що зібрав всі пояси за 15 боїв? Дуже спокійно. Це буде нелегкий бій, але я до нього готуюся. Я дуже радий, що повернувся до Великої Британії, адже я звідси вже вивозив трофей. Я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю лише про свою підготовку - про тренувальний табір і про те, як його пройти.

Чому я вибрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати". І зробить це. Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими", - цитує Усика isport.ua

Читайте також: Бокс: з’явилося промо до бою Усик – Беллью

Відео прес-конференції:

Нагадаємо, боксерський поєдинок Усик – Беллью відбудеться 10 листопада в Манчестері. Беллью спробує відібрати в українського боксера Олександра Усика чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-