Бокс: Едді Хірн хоче бою Джошуа за абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі

Бокс: Едді Хірн хоче бою Джошуа за абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі

Укрінформ
Промоутер Едді Хірн нагадав команді чемпіона WBC Деонтея Вайлдера, що час для переговорів щодо потенційного поєдинку з його підопічним Ентоні Джошуа добігає кінця.

Едді Хірн, зокрема, зазначив, що хоче здійснити бій за абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі, але це складно втілити в життя, коли інша команда не проявляє зацікавленості у цьому.

"Ми хочемо зробити бій за абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі, але це вкрай складно втілити в життя, коли інша команда не особливо зацікавлена ​​в спілкуванні з вами. В суботу на нас чекає поєдинок з Повєткіним, потім ми маємо провести обов'язковий захист титулу WBO, але якщо з'явиться можливість уніфікувати титули, нам дадуть відстрочку.

Моя порада команді Деонтея Вайлдера: якщо Джошуа виграє у Повєткіна, вам потрібно поквапитися, тому що у нас залишається мало часу. Якщо не брати до уваги Володимира Кличка, то Повєткін стане найсерйознішим суперником Ентоні Джошуа за всю професійну кар'єру", - цитує Хірна fightnews.info

Якщо 22 вересня Джошуа переможе російського боксера Олександра Повєткіна, а чемпіон WBC у суперважкій вазі американський боксер Деонтей Вайлдер в кінці року візьме гору над Тайсоном Ф'юрі, два чемпіона могли б поборотися за абсолютне панування в елітному дивізіоні, але для цього потрібно розпочати переговори.

Читайте також: Бокс: українець допоможе Джошуа готуватися до бою з Повєткіним

Як повідомляв Укрінформ, український боксер-суперважковаговик Владислав Сіренко допомагає чемпіону світу за версіями WBA Super, WBO, IBF и IBO британцю Ентоні Джошуа готуватися до бою проти росіянина Олександра Повєткіна, який відбудеться 22 вересня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-