Футболісти

Футболісти "Астани" випробували газон стадіону НСК "Олімпійський" в Києві

Відео
Укрінформ
Футболісти казахстанського футбольного клубу "Астана" провели тренування на стадіоні НСК "Олімпійський" перед сьогоднішнім матчем проти київського "Динамо".

Коментуючи готовність команди до поєдинку, голкіпер "Астани" Ненад Еріч зазначив, що в НСК "Олімпійський" – дуже красивий стадіон, а "Динамо" – сильний клуб і регулярно виступає в єврокубках.

"Нам належить зіграти важливий матч в Лізі Європи. Настрій у всіх футболістів бойовий, готуємося в робочому режимі, все добре. Можливо, після матчів збірних не встигли зібратися і домогтися позитивного результату в попередній грі. Постараємося виправитися в майбутньому матчі. Ми два дні в Києві. Це дуже гарне місто, красивий стадіон. Не хотів би виділяти когось зі складу "Динамо". Це сильний клуб, який регулярно виступає в єврокубках", - цитує Еріча прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Бойко: Динамівці заряджені розпочати виступ в Лізі Європи з перемоги

Відео тренування "Астани":

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві на матчі 1 туру групового раунду Ліги Європи УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і клубом "Астана" з Казахстану працюватиме суддівська бригада з Туреччини. Матч розпочнеться о 19.55. Букмекери в цьому поєдинку вважають безумовним фаворитом динамівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-