Голкіпер

Голкіпер "Астани": Цікаво перевірити себе на рівні "Динамо"

Відео
Укрінформ
Голкіпер футбольного клубу "Астана" з Казахстану Ненад Еріче поділився очікуваннями від завтрашнього протистояння з київським "Динамо" в рамках групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Ненад Еріче, зокрема, зазначив, що у складі київської команди зібрані гравці своїх збірних, тому цікаво буде перевірити себе на рівні такого суперника.

"Будь-який футболіст мріє грати на груповій стадії єврокубків. Звичайно, в цьому сезоні вся команда хотіла спробувати себе в Лізі чемпіонів, але і вихід у груповий етап Ліги Європи, де ми будемо протистояти трьом дуже цікавим суперникам, матч з кожним з яких стане справжнім випробуванням, - це свято для нас, футболістів, і , звичайно для наших уболівальників. Незважаючи на статус суперників в групі, ми виходитимемо на кожен матч з одним завданням - перемогти. А вдасться вийти з групи чи ні, дізнаємося в грудні.

У складі киян зібрані гравці своїх збірних, і команда за своїм рівнем мала грати в групі Ліги чемпіонів, але невдалий матч в Амстердамі не дозволив киянам пройти туди. Тим цікавіше буде нам перевірити себе на рівні такого суперника", - цитує Еріче прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: На матчі "Динамо" – "Астана" працюватимуть арбітри з Туреччини

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві на матчі 1 туру групового раунду Ліги Європи УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і клубом "Астана" з Казахстану працюватиме суддівська бригада з Туреччини. Матч розпочнеться о 19.55.

"Динамо" підготувало відеопрезентацію "Астани" для уболівальників:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-