Мурзін: Не вдалося зіграти в агресивний захист проти Чорногорії

Мурзін: Не вдалося зіграти в агресивний захист проти Чорногорії

Фото
Укрінформ
Головний тренер чоловічої національної збірної України з баскетболу Євген Мурзін прокоментував поразку команди від Чорногорії в матчі кваліфікації чемпіонату світу-2019.

Євген Мурзін, зокрема, зазначив, що зазвичай українські баскетболісти намагаються грати в агресивний захист, але цього разу не вдалося.

"Ми намагалися закрити Дублєвича та Івановича – лідерів суперника. Однак цього разу ми не змогли зупинити атаки Чорногорії. 56 очок лише від двох гравців – це надто багато. Ми намагаємося агресивно грати в захисті, але цього разу нам не вдалося", - цитує Мурзіна прес-служба Федерації баскетболу України. 

Читайте також: Збірна України з баскетболу програла чорногорцям у відборі на чемпіонат світу-2019

Нагадаємо, збірна України з баскетболу провела два матчі вересневого ігрового вікна кваліфікації чемпіонату світу-2019. Після історичної перемоги над Іспанією команда Євгена Мурзіна 17 вересня на виїзді поступилася Чорногорії з рахунком 84:90.

Чорногорія – Україна (90:84). 17 вересня 2018 року/Фото: ФБУ

Зараз після 8 матчів відбору українські баскетболісти посідають 5 місце в групі з 50% перемог і мають однакову кількість очок з Чорногорією, яка випереджає нашу команду за рахунок успіху в очному протистоянні.

Продовження боротьбі в кваліфікації чемпіонату світу-2019 з баскетболу відбудеться 29 листопада (проти Словенії в Запоріжжі) та 2 грудня (проти Іспанії на виїзді).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-