Наставник збірної Іспанії вважає Леня особливо небезпечним у матчі з Україною

Наставник збірної Іспанії вважає Леня особливо небезпечним у матчі з Україною

Укрінформ
Наставник збірної Іспанії з баскетболу Серджіо Скаріоло поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу проти збірної України.

Серджіо Скаріоло, зокрема, відмітив, що у збірній України є 7-8 потужних гравців і особливо небезпечний Олексій Лень з великим досвідом НБА.

"У нас є запас міцності, щоб не надто перейматися часом виходу до фінального турніру чемпіонату світу. Не надто важливо, на місяць раніше, чи на місяць пізніше. У суперника інша турнірна ситуація, українці більше прагнутимуть перемогти. Утім українці можуть запанікувати, якщо гра піде не за їхнім сценарієм. Збірна України добре грає під кільцем, у захисників чудове поєднання атлетизму та триочкового кидка. Потужні 7-8 гравців. Особливо небезпечний Лень з великим досвідом НБА. Кремезний Кравцов впевнено грає під кільцем, Михайлюк – відмінний снайпер. То ж поєдинок має бути складним. Нам доведеться демонструвати бійцівський характер, аби досягти результату", - цитує Скаріоло прес-служба Федерації баскетболу України.

Нагадаємо, матч Україна – Іспанія кваліфікації чемпіонату світу 2019 року відбудеться 14 вересня і розпочнеться в столичному Палаці спорту 19.00. Напередодні збірна Іспанії прибула до Києва.

Читайте також: Збірна України провела автограф-сесію перед матчем з Іспанією

Серджіо Скаріоло назвав 12 гравців, які зіграють у Києві:
захисники - Жоан Састре, Альберто Діас, Серхіо Родрігес, Кіно Колом;
форварди - Пабло Агілар, Сантьяго Юста, Хайме Фернандес, Себаст’єн Саіс, Ориоль Паулі;
центрові - Ільменде Діоп, Хав’єр Бейран, П’єр Ориола.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-