Тенісні судді можуть створити власну профспілку після скандалу з Сереною Вільямс

Тенісні судді можуть створити власну профспілку після скандалу з Сереною Вільямс

Укрінформ
Провідні тенісні судді схиляються до рішення створити свою профспілку після інциденту з Сереною Вільямс у фіналі US Open, в наслідок якого американська тенісистка була покарана штрафом.

Рефері вважають, що їхнього колегу Карлоса Рамоса несправедливо розкритикували, в той час як всі його рішення під час даного матчу були прийняті відповідно до правил. Про це повідомляє ua-football із посиланням на The Guardian. 

Суддів не влаштовує те, що Міжнародна тенісна федерація (ITF) виступила на захист Рамоса лише через 48 годин після інциденту, а до цього часу Жіноча тенісна асоціація (WTA) і Асоціація тенісу США (USTA) підтримали Вільямс і звинуватили суддю в сексизмі.

За умовами контракту рефері не можуть робити публічні заяви, а їх роботодавці - WTA, Асоціація тенісистів-професіоналів (АТР), організатори турнірів Grand Slam, тому судді уникають коментарів, побоюючись за свою роботу.

Читайте також: Покарання тенісистки Серени Вільямс відповідає чинним правилам - ITF

Як повідомляв Укрінформ, легендарну тенісистку Серену Вільямс, яка програла у фіналі US Open японці Наомі Осаці, оштрафували на 17 тисяч доларів за трикратне порушення правил поведінки під час фінального матчу. Пізніше ITF у своїй заяві підтвердила, що покарання тенісистки Серени Вільямс відповідає чинним правилам. 

Фото на першій сторінці: REUTERS/Danielle Parhizkaran-USA TODAY SPORTS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-