Баскетбол: матч Україна – Іспанія відбору ЧС-2019 викликає ажіотаж у Києві

Баскетбол: матч Україна – Іспанія відбору ЧС-2019 викликає ажіотаж у Києві

Укрінформ
Матч кваліфікації чемпіонату світу-2019 з баскетболу Україна – Іспанія, який відбудеться 14 вересня в Києві, очікувано викликав величезний ажіотаж.

З кожною годиною квитків залишається все менше. Уже продано всі квитки на деякі сектори Палацу спорту. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Також викуплені абсолютно всі VIP-квитки та квитки першої категорії та закінчилися квитки соціальної категорії, які ФБУ оцінювала у діапазоні 80-150 грн. Загалом уже продано понад 70% квитків на матч, який відбудеться 14 вересня у київському Палаці спорту.

Водночас перепустки на матч ще можна придбати у п’ять секторів ­– 1, 3, 4, 5 та 6. Вартість квитків у ці сектори коливається від 290 до 350 грн.

Федерація баскетболу України наголошує, що гарантовано дійсні квитки на матч Україна – Іспанія можна придбати лише в офіційних місцях продажу: на сайті esport.in.ua та kontramarka.ua і відповідних касах Палацу спорту.

Читайте також: Баскетбол: збірна Іспанії розпочала підготовку до київського матчу з Україною

Нагадаємо, 14 вересня збірні України та Іспанії зіграють матч кваліфікації чемпіонату світу-2019 в столичному Палаці спорту. Початок - о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-