Джошуа: Усик має спочатку зрозуміти, як битися проти супертяжів

Джошуа: Усик має спочатку зрозуміти, як битися проти супертяжів

Укрінформ
Ентоні Джошуа прокоментував майбутній перехід абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика до суперважкого вагового дивізіону.

Ентоні Джошуа, зокрема, радий, що Олександр Усик піднімається до його дивізіону, але зазначає, що це не простий процес і українському боксеру потрібно спочатку "зрозуміти, як битися проти величезних хлопців".

"Йому потрібно пам'ятати, що супертяжі зараз не такі, як за часів Алі, Тайсона і Марчіано. Тут більше немає "мішків". Тепер ми всі координовані, рухливі, з потужним ударом і силою. Усику потрібно правильно піднятися у дивізіоні і для початку зрозуміти, як битися проти величезних хлопців.

Це хевівейт, тут не все залежить від техніки. Багато залежить від того, як добре ти тримаєш удар. Супертяжі відчуватимуть не лише вміння Усика, а й його силу характеру. Так що цікаво буде подивитися за його розвитком. Радий, що він піднімається в наш дивізіон. Усик - відмінний актив для нашого спорту", - цитує Джошуа Sport Arena

Читайте також: Усик уклав контракт з британською промоутерською компанією

Нагадаємо, зараз Олександр Усик веде переговори про бій з Тоні Беллью у важкій вазі, перш ніж має намір перейти до суперважкої ваги заради поєдинку з британським боксером Ентоні Джошуа. Заради цього український абсолютний чемпіон світу навіть підписав контракт з промоутерською компанією британця.

На фото: О.Усик

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-