Усик уклав контракт з британською промоутерською компанією

Усик уклав контракт з британською промоутерською компанією

Фото
Укрінформ
Український боксер працюватиме з Едді Хірном, який веде справи Беллью і Джошуа.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик і промоутерська компанія K2 Promotions підписали контракт на кілька боїв з британською компанією Matchroom Boxing. Про це повідомляє її офіційний сайт.

Ця компанія, очолювана Едді Хірном, також веде справи Дерека Чісори, Ділліана Вайта, Ентоні Джошуа і Тоні Беллью, з яким Усик веде переговори про наступний бій. Також вже оголошено, що наступний бій Усика покажуть на британському телеканалі Sky Sports.

«Я схвильований співпрацею К2 з Matchroom Boxing з метою, щоб просувати мене до великих боїв. Вболівальники можуть очікувати моїх протистоянь проти найбільших і найкращих імен в боксі.

Читайте також: Команда Усика хоче відкласти переговори про бій з Лебедєвим заради бою проти Беллью

Для мене бокс - це все про битву і перемоги, яких в моїй кар'єрі буде ще багато. Бій проти Тоні Беллью - це важливий момент у моїй кар'єрі, він хороший боксер. Так само я замислююся над тим, щоб перейти в суперважку вагу», - прокоментував угоду Усик.

Найімовірніше, наступний поєдинок Усик проведе проти Тоні Беллью, а потім може зустрітися відразу ж з Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, що WBA зобов'язала Усика провести захист проти Дениса Лебедєва, але команда українця сподівається, що росіянин не завадить зустрічі Усик - Беллью.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-