Зінедін Зідан підтвердив, що незабаром повернеться до тренерської роботи

Зінедін Зідан підтвердив, що незабаром повернеться до тренерської роботи

Укрінформ
Колишній наставник мадридського футбольного клубу "Реал" французький фахівець Зінедін Зідан продовжить свою тренерську кар’єру вже у найближчому майбутньому. 

Зінедін Зідан в інтерв’ю телеканалу TVE, зокрема, зазначив, що футбол – його життя і незабаром він повернеться до тренерської роботи.

"Безсумнівно, скоро я повернуся до роботи і тренуватиму, тому що це те, що мені подобається. Футбол - це моє життя", - цитує Зідана footballua.tv

Напередодні з'явилися чутки, що Зінедін Зідан стане наступним наставником англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед". 46-річний французький тренер може змінити критикованого багатьма Жозе Моурінью, який невдало стартував з командою в англійській Прем'єр-лізі. Після 4-х турів "МЮ" посідає 10 місце у турнірній таблиці.

Читайте також: Зідан, Дешам, Далич – претенденти на нагороду кращому тренерові року

Як повідомляв Укрінформ, Зінедін Зідан претендує на звання кращого тренера року за версією ФІФА. Разом з ним на цю нагороду претендують також головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам і головний тренер збірної Хорватії Златко Далич. Імена переможців оголосять в Лондоні 24 вересня на церемонії вручення нагород ФІФА 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-