Українська

Українська "молодіжка" обіграла збірну Латвії у відборі на футбольне Євро-2019

Укрінформ
Футболісти молодіжної збірної України (гравці до 21 року) здобули третю перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2019.

У сьомому турі кваліфікації "синьо-жовті" в п'ятницю у Запоріжжі обіграли своїх ровесників з Латвії - 3:2, повідомляє Укрінформ.

Авторами голів на стадіоні "Славутич-Арена" стали захисник київського "Динамо" Денис Попов, який відкрив рахунок на 21-й хвилині, форвард львівських "Карпат" Мар'ян Швед (28) та хавбек донецького "Шахтаря" Віктор Коваленко (65) - у господарів; Владіславс Фьодоровс (60), Мартінс Кігурс (63) - у складі гостей.

В інших матчах 4-ї відбіркової групи, які відбулися днем раніше, Англія і Голландія у Норвічі розійшлися миром 0:0, а Шотландія в Едінбургу взяла гору та над Андоррою - 3:0.

Українцям залишилося зіграти ще три матчі - вдома з Андоррою (11 вересня), Шотландією (12 жовтня), а також у гостях з Голландією (16 жовтня).

Турнірне становище після 7-ми турів: Англія - 17 очок, Голландія - 12, Україна - 11, Шотландія - 11, Латвія - 3, Андорра - 2.

Читайте також: Головко: "Молодіжка" може вийти на Євро-2019, потрібно виграти 4 матчі

За підсумками відбіркового турніру переможці дев'яти груп отримають путівки до фінальної стадії. Чотири кращих володарі других місць будуть розбиті на дві пари і проведуть стикові матчі плей-офф. Переможці двохматчевих протистоянь також отримають право грати у фінальному турнірі.

Фінальна стадія футбольного Євро-2019 серед молоді пройде 16-30 червня в Італії та Сан-Марино, і це буде друга молодіжна першість, у вирішальній стадії якої зіграють 12 команд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-