Головко:

Головко: "Молодіжка" може вийти на Євро-2019, потрібно виграти 4 матчі

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) з футболу Олександр Головко не втрачає надії на вихід команди до фінальної стадії Євро-2019.

Для виходу до фінальної стадії Євро-2019 (U-21) молодіжна збірна України з футболу має виграти  всі чотири матчі відбору, які залишились.

"Результат поєдинку з Англією є закономірним. Англійці індивідуально сильніші за наших футболістів. Проте саме в цьому матчі збірна України продемонструвала свою кращу гру і за тактикою, і за бажанням. Хіба що ми не реалізували свої моменти, а суперник - навпаки.

Щодо шансів молодіжної збірної на вихід до Євро-2019. Ми боротимемося до кінця. Нам потрібно виграти всі чотири матчі, що залишилися. Шанси в нас ще є, тому будемо грати і дивитися, що отримаємо на фініші. З Англією ми відносини вже з'ясували, тепер потрібно рухатися далі. Що порадувало, у Британії "молодіжна" зіграла з англійцями краще, ніж в Україні, ми видали там максимум.

Ми чудово розуміємо, що восени перша збірна України гратиме в Лізі націй, і Андрій Шевченко задіє всіх кращих виконавців. Нам доведеться розраховувати на юних гравців. Наша команда обійдеться без спарингів. Збірна з клубами грати не буде. Контрольні матчі з іншими молодіжними збірними, як відомо, можна проводити тільки в терміни ФІФА, і цими вікнами ми обмежені. У нас мало часу на те, щоб кардинально вплинути на кадрову ситуацію - попереду важливий фінальний відрізок відбору на Євро-2019. Упевнений, наша команда зробить усе можливе, щоб завершити турнір успішно", - цитує Головка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Українська "молодіжка" програла англійцям у відборі на футбольне Євро-2019

Нагадаємо, у відборі на Євро-2019 (U-21) молодіжна збірна України з футболу поступилася лідеру групи збірній Англії з рахунком 1:2 і наразі посідає третє місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-