Форвард збірної Словаччини: Було б чудово зіграти проти України з результатом 1:0

Форвард збірної Словаччини: Було б чудово зіграти проти України з результатом 1:0

Укрінформ
Форвард збірної Словаччини з футболу Адам Немец поділився очікуваннями від матчу проти збірної України, який відбудеться 9 вересня у Львові в рамках другого туру Ліги націй УЄФА.

33-річний Адам Немец в коментарі офіційному сайту Словацького футбольного союзу, зокрема, зазначив, що непогано було б перемогти Україну з рахунком 1:0.

"У нашій групі Ліги націй усі суперники приблизно одного рівня. Можливо, виділяється збірна України, адже ні чехи, ні ми не мали останнім часом гучних результатів. Утім, я пам’ятаю початок кваліфікації до Євро-2016, коли наша збірна в Києві перемогла Україну (1:0). Було б чудово повторити той результат. Старт у турнірі з перемоги на полі суперника - фантастичне досягнення. Та ми розуміємо, що буде дуже нелегко. Зрештою, не варто очікувати розвитку подій, як у київському матчі. Поєдинок у Львові буде зовсім іншою історією", - цитує Немеца прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, що Адам Немец цього літа перейшов до кіпрського "Пафосу". У складі збірної Словаччини він провів 37 матчів, в яких забив 12 м’ячів.

Читайте також: Стартові матчі Ліги націй УЄФА збірна України зіграє у жовтій формі

Як повідомляв Укрінформ, стартові матчі Ліги націй-2018 збірна України проведе в формі однакового кольору. 6 вересня на виїзді з Чехією і 9 вересня вдома зі Словаччиною наші футболісти вийдуть на поле в жовтому комплекті екіпіровки, презентація якої відбудеться сьогодні на арені НСК "Олімпійський" у Києві.

Фото: futbalsfz.sk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-