Андрій Лунін: У клубі

Андрій Лунін: У клубі "Леганес" все серйозно і є можливості для зростання

Укрінформ
Український голкіпер мадридського футбольного клубу "Реал" Андрій Лунін прокоментував свій перехід до іспанського клубу "Леганес" на правах оренди.

Андрій Лунін в інтерв'ю Tribuna.com, зокрема, зазначив, що обрав "Леганес" через його амбіційні завдання та близькість до Мадриду.

"Чому "Леганес"? Коли зрозумів, що потрібно йти і отримувати за ігрову практику, був вибір серед клубів. Пріоритет був в Іспанії. А "Леганес" ставить завдання і розвивається. Важливо, що "Реал" порадив саме "Леганес", а я прислухався. Мені сказали, що це поруч з Мадридом, за мною стежитимуть і контролюватимуть. Це найголовніше. Це клуб Прімери, який ставить завдання боротися за десятку. Він піднімався з Сегунди Б до Сегунди, з Сегунди до Прімери. Два роки вже грає там. Тут все серйозно і є можливості для зростання.

Переходячи в кращий клуб світу в 18-19 років, ти не будеш відразу ж найкращим в світі. Той же Карвахаль їздив до Німеччини, повернувся і став основним. Головне, що топ-клуб запрошує і бачить в тобі потенціал. Іди в оренду і доведи, що ти маєш грати в "Реалі". Я намагаюся говорити іспанською мовою. Головне з того, що говорить тренер, я розумію. Але не поглиблене, адже місяць - це мало", - сказав Лунін.

Читайте також: «Реал» розгромив «Леганес» Андрія Луніна

Як повідомляв Укрінформ, "Реал" переміг в матчі в 3-го туру іспанської Ла Ліги "Леганес" з рахунком 4:1. У складі "Леганеса" не було українського голкіпера Андрія Луніна, який не міг грати за умовами оренди. Коментуючи свою відсутність у цьому матчі, Лунін зазначив, що "хвилювався через це, адже дуже хотів зіграти - такі ігри дають величезний досвід".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-