Футбол: Малиновський забив свій 7-й м’яч у сезоні-2018/19

Футбол: Малиновський забив свій 7-й м’яч у сезоні-2018/19

Відео
Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу і бельгійського "Генка" Руслан Малиновський забив свій сьомий м’яч у сезоні-2018/19.

Малиновський відзначився голом у виїзному матчі 6-го туру чемпіонату Бельгії проти "Кортрейка" (3:3). Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Український півзахисник вийшов у стартовому склад "Генка", відіграв повний поєдинок, забив свій сьомий м'яч у сезоні-2018/19 і віддав п’яту результативну передачу.

Малиновський на 50-й хвилині, пробігши з м’ячем майже все поле, вдарив по воротах суперника метрів із 18-ти. Невеликий рикошет від захисника допоміг українському футболісту відкрити рахунок у грі.

Відео голу Малиновського:

На 85-й хвилині Малиновський зробив результативну передачу Леонарду Троссарду. Але у доданий арбітром час він отримав другу в грі жовту картку і був вилучений з поля.

Читайте також: Малиновський потрапив до топ-5 кращих гравців чемпіонату Бельгії - Voetbalkrant

Зазначимо, що лише у двох з 11-ти поєдинків сезону-2018/19 український півзахисник Руслан Малиновський залишав поле без результативних дій. "Генк" із 14-ма очками зараз посідає другу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-