Ігор Суркіс: Дуелунд може грати в парі з Бесєдіним

Ігор Суркіс: Дуелунд може грати в парі з Бесєдіним

Укрінформ
Президент «Динамо» впевнений, що данський новачок одразу посилить гру команди.

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс розповів про новачка команди Міккеля Дуелунда. Про це повідомляє клубний телеканал.

«За Міккелем ми спостерігали давно - як мінімум, сезон. Всі селекціонери, які його бачили, рекомендували його запросити. У нього є хороша перспектива, адже він росте. Крім усього іншого, він може принести ту користь команді в атаці, яка необхідна. Дуелунд - чиста «десятка», він може зіграти і першим, і другим нападником, добре володіє першим пасом, вміє розганяти атаки.  

Це досить молодий хлопець, який, на мій погляд, може відразу заграти в нашій команді. Запрошувати футболістів такого рівня сьогодні непросто, оскільки не всі хочуть їхати в наш чемпіонат, багатьох лякає те, що відбувається у нас в країні. Але нам вдалося це зробити.

Читайте також: Новачок «Динамо» Дуелунд: в Лізі Європи повинні виходити з групи з першого місця

Артем Бесєдін - дуже хороший футболіст, він виконує великий обсяг роботи, але йому потрібен змінник і помічник. Міккель - той футболіст, який може грати в парі з Бесєдіним. Судячи з доповідей селекціонерів, цей виконавець посилить гру «Динамо».

Дуелунд відразу приступить до роботи з першою командою, Олександр Хацкевич на нього розраховує вже найближчим часом. Зараз він поїде додому зібрати речі, а коли повернеться, буде вже заявлений. З «Карпатами» в неділю він зіграти не зможе, оскільки потрібно втягнутися в тренувальний процес. Як і нашим збірникам, йому належить провести дві гри за свою команду, а потім буде готуватися до поєдинку чемпіонату України з «Зорею», - розповів Ігор Суркіс.

Нагадаємо, наступний матч УПЛ кияни проведуть 2 вересня зі львівськими «Карпатами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-