"Аякс", АЕК і "Янг Бойз" вийшли в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
За результатами матчів у відповідь раунду плей-офф кваліфікації голландський футбольний клуб "Аякс", грецький АЕК і швейцарський "Янг Бойз" пробилися в груповий етап Ліги чемпіонів сезону-2018/19.

Як повідомляв Укрінформ, "Аякс" в гостях зіграв внічию з київським "Динамо" з рахунком 0:0. Перша зустріч завершилася перемогою команди з Амстердама - 3:1.

АЕК на своєму полі зіграв внічию з угорським "Відеотоном" (1:1), в першому матчі перемогу святкувала грецька команда - 2:1.

Клуб "Янг Бойз" на виїзді виявився сильнішим загребського "Динамо" - 2:1 (перший матч - 1:1).

Таким чином, стали відомі 29 учасників групового етапу Ліги чемпіонів з 32-х, а київське "Динамо", "Відеотон" і хорватське "Динамо" (Загреб) зіграють в груповій стадії Ліги Європи.

Решта учасників основного раунду Ліги чемпіонів стануть відомі в середу, коли зіграють у відповідь австрійський "Зальцбург" і сербська "Црвена Звезда" (перший матч - 0:0), грецький ПАОК і португальська "Бенфіка" (1:1), а також голландський ПСВ і білоруський БАТЕ (3:2).

Крім того, за підсумками матчів, що залишилися раунду плей-офф визначиться остаточний склад чотирьох кошиків при жеребкуванні групового етапу Ліги чемпіонів, де, зокрема, виступить чемпіон України донецький "Шахтар".

Читайте також: "Динамо" - "Аякс": текстова трансляція

Нагадаємо, що УЄФА при жеребкуванні турнірів розводить клуби з України та Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-