Легка атлетика: Проценко і Рижикова перемогли на турнірі в Роверето

Легка атлетика: Проценко і Рижикова перемогли на турнірі в Роверето

Укрінформ
Анна Рижикова показала кращий час в бігу на 400 метрів з бар'єрами.

23 серпня о італійському Роверето відбувся щорічний турнір з легкої атлетики, в якому взяли участь українські спортсмени. Про це повідомляє сайт ФЛАУ.

На старт 400-метрівки з бар'єрами вийшли всі три учасниці чемпіонату Європи від України. Срібна медалістка Берліна-2018 Анна Рижикова впевнено перемогла, показавши час 55,74. Вікторія Ткачук була четвертою (56,47). Марія Миколенко в своєму забігу фінішувала п'ятою, слідом за Ткачук, але за результатами двох забігів посіла шосте місце (57,52).

Ще одну перемогу Україна відсвяткувала в секторі для стрибків у висоту. Андрій Проценко став першим з результатом 2,26 м. Такий же результат показали ще два атлета - кенієць Метью Саве і італієць Джанмарко Тамбері, - але по спробах обидва поступилися Проценку. Дмитро Дем'янюк посів шосте місце (2,15).

Читайте також: Легка атлетика: Анна Рижикова виграла «срібло» на чемпіонаті Європи

Два третіх місця у України в бігу на 800 метрів серед жінок і стрибках в довжину серед чоловіків. Третьою фінішну лінію на 800-метрівці перетнула Наталія Прищепа. Час українки - 2.00,26. Перемогла француженка Рене Ламот (1.59,58).

Владислав Мазур у своїй найкращій спробі стрибнув у довжину на 7,73 м і замкнув першу трійку. Переміг у цій дисципліні грек Мілтіадіс Тентоглу (8,00).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-