Екс-арбітр ФІФА не вважає навмисною підніжку Циганкову з боку гравця

Екс-арбітр ФІФА не вважає навмисною підніжку Циганкову з боку гравця "Аякса"

Укрінформ
Экс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар поідлився думками щодо епізоду з динамівцем Віктором Циганковим у матчі з "Аяксом" (1:3)

Мирослав Ступар, зокрема, вважає, що падіння Циганкова на 33-й хвилині у штрафній голландців не пов’язане із навмисною підніжкою Мазрауї.

"Суддя був послідовним, адже подібний епізод ми спостерігали і у другому таймі. Епізод трапився у штрафному майданчику динамівців, коли боролися Піварич і гравець "Аякса". На превеликий жаль, телебачення не показало хороші повтори. Мені вдалося побачити, що Циганков під час замаху зачепився за ногу Мазрауї і завалився на газон. Не сказав би, що дії захисника господарів були з явним порушенням правил.

Навмисної підніжки з його боку не було. Чи мав право арбітр призначити 11-метровий? Тюрпен, як я вже й казав, поступив послідовно. В динаміці здалося, що падіння Циганкова було не по волі захисника "Аякса". Щоб стверджувати щодо призначення чи непризначення пенальті, потрібно добре подивитися відеоповтор з різних ракурсів", - цитує Ступара footboom.com

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо" поступилися у середу, 22 серпня, в Амстердамі "Аяксу" (1:3) у першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА. У першому таймі Віктора Циганкова збили у штрафній "Аякса" і багато хто вважає, що арбітр помилково не призначив пенальті.

Читайте також: Бесєдін: Я був поруч із Циганковим, там мав бути пенальті

Поєдинок у відповідь відбудеться 28 серпня на столичному стадіоні НСК "Олімпійський". Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового етапу Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 30 серпня. Команда, що програла, наступного дня стане учасницею жеребкування групової стадії Ліги Європи УЄФА.

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-