"Динамо" випробувало газон стадіону в Амстердамі перед матчем з "Аяксом"

Відео
Укрінформ
Футболісти київського футбольного клубу "Динамо" випробували газон стадіону "Йоган Кройфф Арена" в Амстердамі, де сьогодні ввечері проведуть поєдинок проти голландського "Аякса".

21 серпня делегація київського "Динамо" у складі 21 футболіста прибула до столиці Голландії на першу зустріч з "Аяксом" в рамках плей-офф раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

У Києві залишився новачок київської команди форвард Владислав Супряга, а також півзахисник Микола Шапаренко, які відновлюються після ушкоджень. Також до Амстердама не полетів ще один недавній новачок бразилець Вітор Буено.

Увечері динамівці провели тренування на найбільш місткому стадіоні Голландії - "Йоган Кройфф Арена", здатному прийняти на своїх трибунах 54 тис 846 уболівальників.

Читайте також: "Динамо" у складі 21 футболіста вирушило на матч проти "Аякса"

Відео тренування "Динамо":

Нагадаємо, перший матч плей-офф раунду Ліги чемпіонів УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і голландським "Аяксом" відбудеться 22 серпня в Амстердамі (початок матчу – о 22.00 за київським часом), а матч-відповідь пройде в Києві 28-го серпня на стадіоні НСК "Олімпійський".  

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-