"Динамо" у складі 21 футболіста вирушило на матч проти "Аякса"

Фото
Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" вирушив в Амстердам на матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА проти голландського "Аякса".

У вівторок, 21 серпня, до столиці Нідерландів під керівництвом головного тренера Олександра Хацкевича вирушили 21 футболіст, 18 з яких потраплять у заявку на матч. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

У складі київського "Динамо" вирушили:
воротарі - Денис Бойко, Георгій Бущан, Володимир Маханьков;
захисники - Микола Морозюк, Тамаш Кадар, Микита Бурда, Томаш Кендзьора, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Сідклей, Йосип Пиварич;
півзахисники: Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Денис Гармаш, Володимир Шепелєв, Беньямин Вербич, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Че Че;
форварди – Артем Бесєдін, Назарій Русин.

"Динамо" вирушило в Амстердам на матч проти "Аякса". 21 серпня 2018 року/Фото: ФК "Динамо"

У Києві залишився новачок київської команди форвард Владислав Супряга, а також півзахисник Микола Шапаренко, які відновлюються після ушкоджень. Також до Амстердама не полетів ще один недавній новачок бразилець Вітор Буено.

Сьогодні ввечері о 19.30 за київським часом головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич разом з одним із гравців проведуть передматчеву прес-конференцію, після якої розпочнеться тренування.

Читайте також: Матч "Аякс" – "Динамо" планує показати телеканал "Футбол 2"

Нагадаємо, перший матч плей-офф раунду Ліги чемпіонів УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і голландським "Аяксом" відбудеться 22 серпня в Амстердамі (початок матчу – о 22.00 за київським часом), а матч-відповідь пройде в Києві 28-го серпня на стадіоні НСК "Олімпійський".  

Фото на першій сторінці: http://dynamo.kiev.ua, Александр Попов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-