Матч

Матч "Аякс" – "Динамо" планує показати телеканал "Футбол 2"

Укрінформ
Перший матч плей-офф раунду Ліги чемпіонів УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і голландським "Аяксом" був включений в програму телеканалу "Футбол 2".

Телеканали "Футбол 1/2", незважаючи на включення в програму 22 серпня поєдинку "Аякс" – "Динамо", поки не оголосили про укладення контракту на показ матчів єврокубків і не анонсували показ обох турнірів. Про це повідомляє Sport Arena

Поки жоден з українських телеканалів не оголосив про укладення контракту на показ матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА. Попередній контракт на трансляцію єврокубків у "Медіа Групі Україна" (телеканали "Україна", "Футбол 1/2") закінчився після київського фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Аякс" в попередньому раунді обіграв бельгійський "Стандард" із загальним рахунком 5:2 у двох матчах, а "Динамо" пройшло "Славію" із загальним рахунком 3:1. Матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду ЛЧ між "Динамо" і "Славією" показував канал "2+2".

Читайте також: Футболісти "Динамо" Буено і Супряга заявлені на матчі проти "Аякса"

У раунді плей-офф команди спочатку зіграють 22-го серпня в Амстердамі (початок матчу – о 22.00 за київським часом), а матч-відповідь пройде в Києві 28-го серпня на стадіоні НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-