Павелко: З Луніним матч

Павелко: З Луніним матч "Реал" - "Атлетико" закінчився би інакше

Укрінформ
Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував поразку мадридського "Реала" в поєдинку за Суперкубок УЄФА, в якому не взяв участь український голкіпер Андрій Лунін.

Андрій Павелко, зокрема, натякнув на те, що з Луніним у складі рахунок у матчі міг бути кращим.

"На відміну від українського фіналу Ліги чемпіонів УЄФА естонський розіграш Суперкубка УЄФА закінчився для мадридського "Реала" поразкою. А якби ворота "вершкових" захищав воротар юнацької збірної України Андрій Лунін, матч міг закінчитися по-іншому. Упевнений, що у талановитого українського голкіпера, з яким ми зустрілися і поспілкувалися в Таллінні, ще буде можливість проявити себе в поєдинках найвищого міжнародного рівня. Не лише в "Реалі", а й на чемпіонаті світу серед збірних U-20, який пройде наступного року в Польщі, і у виступах за національну збірну України", - написав Павелко у facebook.

Читайте також: Лунін: "Реал" був кращим за "Атлетико" у матчі за Суперкубок УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня в естонському Таллінні визначився черговий володар Суперкубка УЄФА 2018 року. Ним став мадридський "Атлетико", який переміг своїх земляків із "Реала" з рахунком 4:2. Український голкіпер Андрій Лунін весь матч просидів у запасі своєї команди. На матч "Реал" приїхав з п'ятьма голкіперами. Кейлор Навас відіграв всі 120 хвилин. Кіко Касілья також провів зустріч на лаві запасних. Тібо Куртуа і Люка Зідан в заявку на гру не потрапили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-