Лунін:

Лунін: "Реал" був кращим за "Атлетико" у матчі за Суперкубок УЄФА

Укрінформ
Український голкіпер іспанського футбольного клубу "Реал" (Мадрид) Андрій Лунін поділився враженнями від програшу команди в матчі за Суперкубок УЄФА 2018 року.

Андрій Лунін, зокрема, зазначив, що не зважаючи на рахунок "Реал" у цьому поєдинку був кращим.

"Хороша гра, але я вважаю, що ми були кращими. Однак у футболі перемагає той, хто більше забив", - цитує Луніна tribuna.com

Також 19-річний український голкіпер розповів про адаптацію в клубі.

"Адаптація проходить поступово. Вчу мову з першого дня. Все йде своєю чергою. Тренування дуже цікаві, дуже інтенсивні. Вражає взагалі інтенсивність всього: тренувань, підходу до тренувань. І високий рівень футболістів. Конкуренція з такими голкіперами, як Кейлор Навас і Тібо Куртуа, робить сильнішим", - сказав Лунін.

Читайте також: Андрій Лунін: Поки немає жодних рішень щодо мого переходу в інший клуб

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня в естонському Таллінні визначився черговий володар Суперкубка УЄФА 2018 року. Ним став мадридський "Атлетико", який переміг своїх земляків із "Реала" з рахунком 4:2. Український голкіпер Андрій Лунін весь матч просидів у запасі своєї команди. На матч "Реал" приїхав з п'ятьма голкіперами. Кейлор Навас відіграв всі 120 хвилин. Кіко Касілья також провів зустріч на лаві запасних. Тібо Куртуа і Люка Зідан в заявку на гру не потрапили.

Фото: football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-