Андрій Лунін: Поки немає жодних рішень щодо мого переходу в інший клуб

Андрій Лунін: Поки немає жодних рішень щодо мого переходу в інший клуб

Укрінформ
Укранський голкіпер іспанського футбольного клубу "Реал" (Мадрид) Андрій Лунін вніс ясність щодо своєї перспективи в мадридському клубі.

Андрій Лунін, зокрема, зазначив, що поки немає жодного рішення щодо його переходу в інший клуб.

"Був радий, коли дізнався, що мене хоче придбати "Реал". За цей клуб я вболіваю з дитинства. Що стосується конкуренції за місце в складі, то воно зробить мене сильнішим. Адаптація в команді проходить поступово, вивчаю мову. Працюю, тренуюся. Рішення щодо можливого переходу в оренду в інший клуб поки немає", - цитує Луніна tribuna.com

Нагадаємо, 15 серпня в естонському Таллінні визначився черговий володар Суперкубка УЄФА 2018 року. Ним став мадридський "Атлетико", який переміг своїх земляків із "Реала" з рахунком 4:2. Основний час поєдинку закінчився внічию (2:2), тому усе вирішилося в екстратаймах.

Читайте також: "Атлетико" виграв Суперкубок УЄФА у Таллінні

Український голкіпер Андрій Лунін весь матч просидів у запасі своєї команди. На матч "Реал" приїхав з п'ятьма голкіперами. Кейлор Навас відіграв всі 120 хвилин. Кіко Касілья також провів зустріч на лаві запасних. Тібо Куртуа і Люка Зідан в заявку на гру не потрапили.

Фото: ffu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-