Вербич:

Вербич: "Аякс" сильніший за "Славію", проте й ми віримо у себе

Укрінформ
Словенський лідер київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич поділився враженнями від проходу празької "Славії" в 3-му раунді відбору Ліги чемпіонів УЄФА.

Беньямін Вербич, зокрема, зазначив, що гра зі "Славією" була дуже важкою, але наступний суперник "Динамо" в плей-офф голландський "Аякс" ще сильніший.

"Перші 20 хвилин ми діяли добре, але потім нас трохи притиснули до воріт. Була важка гра щодо рівних команд, багато боротьби, особливо в центрі поля. Ми намагалися своїм пресингом, своїм рухом, не дати чехам зіграти в їх футбол, але всім було дуже важко через сильну спеку. Мій гол був награною комбінацією. Ми награвали цю заготовку ще проти "Шахтаря" і взагалі ми добре виконуємо стандарти у сезоні. У Циганкова дуже хороша нога, він весь час знаходить когось із партнерів після своїх подач. Бесєдін хороший форвард, який дуже багато працює і не потребує жодних рад від партнерів. Думаю, це було лише питанням часу, коли він заб'є. В нас уже були матчі, де ми могли забивати не один раз, але нам трохи не щастило. Зараз вдалося і, звичайно, ми раді цьому факту і раді виходу в плей-офф.

Зараз всі наші думки про наступний раунд. Напевно, "Аякс" сильніший за "Славію", проте й ми віримо у себе. Вважаю, що ми додаємо з кожним матчем і думаю, що так буде і надалі", - цитує Вербича прес-служба ФК "Динамо".

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" перемогли 14 серпня у повторному матч 3-го раунду відбору Ліги чемпіонів чеську "Славію" з рахунком 2:0 (перша зустріч – 1:1). М'ячі на НСК "Олімпійський" за присутності 39 тисяч 318 глядачів, забили Беньямін Вербич (11-та хвилина) і Артем Беседін (74).

Читайте також: Пиварич: "Славія" багато фолила і в Празі, і в Києві

У плей-офф відбору путівку до основної сітки найпрестижнішого клубного турніру континенту "Динамо" розіграє з голландським "Аяксом", який після виїзної нічиєї у Льєжі з бельгійським "Стандартом" (2:2) здобув переконливу перемогу в Амстердамі з рахунком 3:0. Перша гра 21 серпня пройде в Амстердамі, повторна відбудеться 28 серпня у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-