Пиварич:

Пиварич: "Славія" багато фолила і в Празі, і в Києві

Укрінформ
Хорватський захисник київського футбольного клубу "Динамо" Йосип Пиварич поділився враженнями від свого першого офіційного матчу за головну команду після повернення з чемпіонату світу.

Йосип Пиварич, зокрема, зазначив, що з великим задоволенням провів матч проти празької "Славії", але команда одразу розпочинає готуватися до наступного матчу, який відбудеться в чемпіонаті України за 3 дні.

"Я дуже щасливий, що повернувся до команди, для мене велике задоволення знову грати за "Динамо" в цьому матчі. Радий, що ми пройшли далі, тепер чекаємо наступних ігор і в чемпіонаті, і в Лізі чемпіонів. Чехи багато фолили і в Празі, і в Києві, грали жорстко, але це футбол, головне, що ми добилися результату. Після гри тренер подякував за перемогу, рухаємося далі, адже через три дні у нас гра в чемпіонаті України з "Олександрією", так що потрібно серйозно налаштовуватися", - цитує Пиварича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Григорій Суркіс: Циганков зробив дві блискучі передачі у поєдинку зі "Славією"

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" перемогли 14 серпня у повторному матч 3-го раунду відбору Ліги чемпіонів чеську "Славію" з рахунком 2:0 (перша зустріч – 1:1). У плей-офф відбору путівку до основної сітки найпрестижнішого клубного турніру континенту "Динамо" розіграє з голландським "Аяксом", який після виїзної нічиєї у Льєжі з бельгійським "Стандартом" (2:2) здобув переконливу перемогу в Амстердамі з рахунком 3:0. Перша гра 21 серпня пройде в Амстердамі, повторна відбудеться 28 серпня у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-