Григорій Суркіс: Циганков зробив дві блискучі передачі у поєдинку зі

Григорій Суркіс: Циганков зробив дві блискучі передачі у поєдинку зі "Славією"

Відео
Укрінформ
Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс поділився враженнями від учорашнього поєдинку київського футбольного клубу "Динамо" проти празької "Славії" (2:1).

Григорій Суркіс, зокрема, відзначив, що результат гри сподобався, але в першому таймі після голу "Динамо" зробило все, щоб у суперника з'явилися шанси.

"Результат сподобався, все інше вже не має значення. Була дуже важка гра. Суперник пристойний, атлетичний, всі гравці постійно створюють моменти, за рахунок дрібного фолу не дають можливості розігнати швидкі атаки "Динамо". Результат важливий, але, на мій погляд, тренерський штаб повинен зробити певні висновки, тому що в першому таймі після голу команда зробила все, щоб у суперника з'явилися шанси. Захист весь час перебував в межах свого штрафного майданчика, а середня лінія випадала. Як тільки рахунок став 2:0, гравці "Славії" втомилися, а наші футболісти почали створювати контратаки, власне, саме так і було забито другий гол", - цитує Суркіса прес-служба ФК "Динамо".

Також віце-президент УЄФА прокоментував гру в цьому поєдинку 20-річного півзахисника Віктора Циганкова: "Кажуть, що криза в грі Циганкова, але він сьогодні, як і вся команда, відпрацював, як в захисті, так і в нападі. Він не забив, але момент для цього був. А також зробив дві шикарні, я б сказав, блискучі гольові передачі".

Читайте також: "Динамо" зіграє з "Аяксом" у раунді плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" перемогли 14 серпня у повторному матч 3-го раунду відбору Ліги чемпіонів чеську "Славію" з рахунком 2:0 і здобули право виступати в раунді плей-офф. Перша гра у Празі завершилася з рахунком 1:1. М'ячі на НСК "Олімпійський" за присутності 39 тисяч 318 глядачів, забили  Беньямін Вербич (на 11-й хвилині) і Артем Беседін (74).

Відео кращих моментів:

У плей-офф відбору путівку до основної сітки найпрестижнішого клубного турніру континенту "Динамо" розіграє з голландським "Аяксом", який після виїзної нічиєї у Льєжі з бельгійським "Стандартом" (2:2) здобув переконливу перемогу в Амстердамі з рахунком 3:0. Перша гра 21 серпня пройде в Амстердамі, повторна 28 серпня - у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-